понеділок, 14 вересня 2015 р.

Кекс із гарбуза

Інгредієнти:

гарбуз тертий - 1,5 скл
яйце                -  2   шт
цукор              -  1 скл
какао              -  2 ст. л.
олія                 -  3 ст. л.
сода                 -  1 ч. л.
оцет                 -  1 ст. л.
ванільний цукор 1 пакетик
мука                 - 1,5 скл.

Спосіб приготування:

1. Почистити гарбуз. Натерти на грубій тертці. Відміряти 1,5 склянки.

2. Збити 2 яйця з 1 склянкою цукру, 2 ст.л. какао та 3 ст.л. олії.

3. Додати соду, погашену оцтом, ванільний цукор та муку. Вимішати.

4. Викласти в форму. Якщо не силіконова, то змастити, посипати сухарями чи мукою.

5. Випікати при температурі 170 градусів 50 хвилин. Готовий посипати цукром пудрою.

Енергетична цінність 100 г - 281,6 ккал

Білків                            - 5,8 г

Жирів                            - 5,7 г

Вуглеводів                     - 51,7 г


Немає коментарів:

Дописати коментар