Інгредієнти:
гарбуз тертий - 1,5 скл
яйце - 2 шт
цукор - 1 скл
какао - 2 ст. л.
олія - 3 ст. л.
сода - 1 ч. л.
оцет - 1 ст. л.
ванільний цукор 1 пакетик
мука - 1,5 скл.
Спосіб приготування:
1. Почистити гарбуз. Натерти на грубій тертці. Відміряти 1,5 склянки.
2. Збити 2 яйця з 1 склянкою цукру, 2 ст.л. какао та 3 ст.л. олії.
3. Додати соду, погашену оцтом, ванільний цукор та муку. Вимішати.
4. Викласти в форму. Якщо не силіконова, то змастити, посипати сухарями чи мукою.
5. Випікати при температурі 170 градусів 50 хвилин. Готовий посипати цукром пудрою.
Енергетична цінність 100 г - 281,6 ккал
Білків - 5,8 г
Жирів - 5,7 г
Вуглеводів - 51,7 г
гарбуз тертий - 1,5 скл
яйце - 2 шт
цукор - 1 скл
какао - 2 ст. л.
олія - 3 ст. л.
сода - 1 ч. л.
оцет - 1 ст. л.
ванільний цукор 1 пакетик
мука - 1,5 скл.
Спосіб приготування:
1. Почистити гарбуз. Натерти на грубій тертці. Відміряти 1,5 склянки.
2. Збити 2 яйця з 1 склянкою цукру, 2 ст.л. какао та 3 ст.л. олії.
3. Додати соду, погашену оцтом, ванільний цукор та муку. Вимішати.
4. Викласти в форму. Якщо не силіконова, то змастити, посипати сухарями чи мукою.
5. Випікати при температурі 170 градусів 50 хвилин. Готовий посипати цукром пудрою.
Енергетична цінність 100 г - 281,6 ккал
Білків - 5,8 г
Жирів - 5,7 г
Вуглеводів - 51,7 г
Немає коментарів:
Дописати коментар